İnternet Sitesi Açmak

Herkese merhaba! Nereden başlasam diye çok düşündüm. İnternette hepimiz bir şekilde yayın yapıyoruz. Kısa bir tweet atıyoruz, Facebook’da bir gönderi paylaşıyoruz, veya blog açıyoruz. Hatta son zamanların trendi, Youtube’da bir kanal açıp, video ile paylaşımda bulunuyoruz.

İnternetin, insanlık için bir hazine olduğunu düşünüyorum. İşin ilginci, interneti kullandıkça değeri artıyor, güçleniyor. Aynı şey bir çamaşır makinesi için geçerli değil ne yazık ki.

İnternet üzerinde, güzel bir dijital iz oluşturmak adına, kişisel bir site açmanız gerçekten çok faydalı olacaktır. Bunun bir sürü yolu var. Ama en güzeli, kendi geminizin kaptanı olmak! Bir blog sitesinden bağımsız, sansür ve limit (yasalar ve teknoloji çerçevesinde) olmadan istediğinizi yazmak, sizinle benzer fikirdeki insanları görmek, iş dünyasında profesyonelleşmek, kendi reklamınızı yapmak, hatta para kazanmak için, kişisel bir internet sitesine ihtiyaç duyacaksınız.

Bilgim ve vaktim yettiğince, bir internet sitesi kurmayı adım adım, bütün detaylarıyla öğreteceğim. Bunun için, ne yazık ki yeterli Türkçe kaynak yok. Çünkü webmaster arkadaşlarım, bildikleri işi öğretirlerse, para kazanamayacaklarını düşünüyorlar. Bu yüzden paylaşımda bulunmuyorlar.

Sıfırdan, adım adım, denenmiş ve başarılı olunmuş tüm yolları, neden ve sonuçlarıyla birlikte anlatacağım. Şunu şunu yapın, bunu buradan sürükleyin gibi kek tarifi arıyorsanız üzgünüm, sitemden çıkabilirsiniz. Fakat, neyi neden yaptığınızı bilmek istiyorsanız, son noktasına kadar öğreneceksiniz.

Knowledge is empowering. The more you know, the more powerful you are.

You may also like...

Leave a Reply

%d bloggers like this: